Download algemene voorwaarden

Art.1 Inleiding
Al onze verkopen via webwinkel, catalogus of winkel zijn onderworpen aan onze algemene voorwaarden.
Elke koper die een bestelling plaatst, aanvaardt deze reglementatie zonder enige reserve.

Art.2 Bestelcontract
Bestelling plaatsen kan via website, per telefoon of via email.
De bestelling via website of email zal enkel aanvaard worden indien de koper zich correct ingeeft.
Prijsoffertes zijn geldig zolang de voorraad strekt.
Foto's zijn niet contractueel en verplichten het bedrijf in geen geval.
Bij het bevestigen van de bestelling aanvaard de koper onze algemene voorwaarden zonder enige reserve wat betreft prijs, product etc........
Bestellingen worden 10 werkdagen gereserveerd. Indien na deze periode uw betaling nog niet ontvangen is, zal uw bestelling geannuleerd worden en krijgt u hiervan een email.

Art.3 Prijzen
De prijzen die van toepassing zijn op het moment van het plaatsen van de bestelling zijn van kracht. Deze prijzen worden uitgedrukt met BTW inbegrepen.
Transportkosten zijn extra kosten die worden aangerekend en dit wordt duidelijk vermeld bij het plaatsen van de bestelling via internet. De koper kiest die hem het beste schikt in de voorgestelde lijst.

Art.4 Betaling
Bij het bevestigen van uw bestelling heeft u keuze uit 2 verschillende betaalmethode's:
 * via overschrijving op onze bankrekening. Uw artikelen/producten zullen worden verstuurd vanaf het moment dat we uw betaling volledig hebben ontvangen op ons bankrekening
 * bij afhaling te betalen 

Art.5 Levering
Uw aankopen worden verzonden via gekozen transportwijze bij aankoop:
 * B-post
 * Post NL
Al de pakjes worden gecontroleerd en zijn in perfecte staat. Het ligt aan de klant een eventueel probleem van schade door te geven, bij ontvangst van zijn pakje. Hiervoor moet hij een klacht indienen per aangetekend schrijven bij het transportbedrijf binnen de 8 dagen vanaf het ontvangst van het pakje.
Wij zijn in geen geval verantwoordelijk voor het beschadigen van het pakje tijdens het transport of het verdwijnen van artikelen/producten na het vaststellen van de schade.

Art.6 Terugzending
Alle producten/artikelen die u via onze website heeft aangekocht mogen binnen de 8 werkdagen worden teruggestuurd voor een omruiling of niet tevreden = geld terug.
Het terugsturen gebeurt op kosten van U de koper en de eventuele omruiling of financiële terugstorting zal plaats hebben na een uitgebreide controle.
Het artikel/product moet nieuw zijn, in zijn originele verpakking, niet gewassen of ingevet zijn.
Vanaf ontvangst en na de controle wordt het bedrag binnen 7 dagen teruggestort.
Indien er een fout werd gemaakt door ons, worden de terugzendingskosten en een nieuwe zending door ons verrekend voor het bestelde artikel/product.

Art.7 Garantie
Onze artikelen/producten zijn aan een garantie onderworpen die varieert volgens de fabrikant.
In een geval van een toepassing van garantie moet U koper steeds contact opnemen met ons om kennis te nemen van de details van garantie.
Op het moment dat het defecte artikel/product bij ons wordt gecontroleerd zal dit door ons worden gerepareerd of naar de fabrikant worden teruggestuurd.
Het terugsturen van uw artikel/product hangt af van de fabrikant en wij kunnen in geen geval verantwoordelijk gesteld worden voor nodige reparatietermijn.

Art.8 Verantwoordelijkheid
Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele internet problemen zoals onderbreken van de service, aanwezigheid virus etc....
Uw bestellingen worden u toegestuurd via een transportbedrijf  van uw keuze en wij zijn dus niet verantwoordelijk voor een eventuele late of beschadigde levering.

Art.9 Herroepingsrecht
U, de koper beschikt over een termijn van 8 kalenderdagen om , op eigen kosten, artikel(en)/product(en) zonder boete maar met reden van opzeg terug te zenden.
Deze termijn gaat in vanaf de dag van levering van de bestelling. Artikel(en)/product(en) wordt (worden) in de (hun) originele verpakking, niet gewassen of ingevet, niet gebruikt, teruggestuurd naar Natural Horse Spirit, Lindendreef 28 te 2950 Kapellen in België. Bewijs van versturen per post moet geldig zijn.
Als aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan, zal Natural Horse Spirit de koper binnen de 7 dagen vanaf de datum van ontvangst terug betalen, met uitzondering van de transportkosten van verzenden en retourzenden.

Art.10 Wetstoepassing en bevoegdheid
Alle voorwaarden zijn onderworpen aan de Belgische wetgeving en in geval van bestrijding is de Belgische wetgeving van toepassing.
Natural Horse Spirit
Lindendreef 28
2950 Kapellen
België
BTW: BE0508.377.079

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Back to the naturale way with your horse....... dit start met de voeding en daarom hebben wij bewust gekozen voor Vitalbix van Feral Horse Care. The natural way to feed your horse...... 
Tevens hebben wij een mooi assortiment Natural Horsemanship artikelen voor u. 
Hebt u vragen over een artikel dat wij niet in ons gamma hebben, mag u ons altijd een mailtje sturen en zullen we ons best doen om u verder te helpen. 

 

Over ons

Hallo iedereen,
heel wat jaren terug is er voor mij een heel andere wereld open gegaan over hoe om te gaan met onze paarden. Ik ga eerlijk zijn, een wereld die me veel nauwer aan het hart ligt. 
Ikzelf heb al zoveel geleerd van mijn paarden Zoe en Kila, dat ik het gewoon zo fijn vindt om naar hun lichaamstaal te kijken om zo nog een hechtere band te krijgen.
Vriendelijke groetjes van Jessica en mijn trouwe viervoeters Zoe en Kilafin.

Contact gegevens

Natural Horse Spirit
t.a.v. Jessica Cubberley
Lindendreef 28
2950 Kapellen
België
+3232956937
+32474351333

Openingsuren winter:
Maandag : 17.00u - 20.00u
Dinsdag : 17.00u - 20.00u
Woensdag : 10.00u - 14.00u
Donderdag : 17.00u - 20.00u
Vrijdag gesloten
Zaterdag : 10.00u - 15.00u
Zondag gesloten

Daar wij geen traditionele winkel zijn , bent u ook altijd welkom na onze openingsuren na een seintje.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop