Warendorfer paardenbalsem
0 Reviews | Review toevoegen

F.R.A. Wilde Aëcker

Levertijd

2 dagen

EAN

 

€ 19,95
€ 14,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Warendorfer paardenbalsem is voor paarden ontdekt, maar wordt reeds tientallen jaren door mensen zéér gewaardeerd. De niet-cortisonen bevattende vervrije en wateroplosbare balsem, samengesteld uit etherische oliën werkt direct na in het inmasseren, krachtig en diep in met als gevolg verlichting van klachten als spier- en gewrichtspijnen, kneuzingen, verstuikingen, reuma, artritis en zwaar vermoeide benen als gevolg van sporten. De balsem beïnvloedt een snellere bloeddoorstroming, in én onder de huid en brengt daardoor al snel verlichting van klachten.

Letsels:
Schaafwonden, irritaties, kneuzingen, blauwe plekken, insectenbeten, oppervlakkige wonden en wonden na een operatie. De uit etherische oliën samengestelde Warendorfer paardenbalsem voorkomt het zwellen van de wond, verzacht de pijn en gaat de ontwikkeling van een opkomende ontsteking tegen. De natuurlijke oliën stimuleren de natuurlijke weefselregeneratie, of het nu de huid, de hergroei van het haar, manen of staart in hun natuurlijke kleuren.

Open wonden:
De balsem bevat samentrekkende, uitdrogende, anti-bacteriële en ontstekingsremmende oliën. Aanbevolen voor de dagelijkse verzorging. De balsem herstelt de totale veerkracht van de huid.

Hoefverzorging:
Verzorging met de balsem van hoorn en hoef stimuleert een gezonde hoefgroei waarbij hoefzoolinfectie wordt voorkomen. Maakt een slechte hoorn en hoornzool weer krachtig, stevig en flexibel. Specifieke kroonrand behandeling bevordert een gezonde nagroei van de hoorn.

Zomer- en wintereczeem:
Zeer effectief tegen alle externe parasitaire ziekten. De balsem werkt zéér effectief tegen droge of etterende huiduitslag, jeuk en korsten die met name ook samenhangen bij zomereczeem. Het kan uiteraard ook preventief toegepast worden.

Sport- en warmte:
Sommige essentiële oliën in de balsem stimuleren de bloedcirculatie, hetgeen positief inwerkt op de gesteldheid van je paard. Het spier- en gewrichtstonicum zal een aangename warmte voortbrengen en zal pijn, evenuele blokkades, peesontstekingen of spierscheuringen voorkomen. Gevolg is een altijd goede bereidheid tot het doen van werk.

Na de inspanning:
De essentiële oliën stimuleren een gezonde bloedsomloop en bouwen het door de inspanning in de spieren opgebouwde melkzuur af. De ontstekingsremmende eigenschappen bieden het paard na de inspanning rust door afkoeling van ledematen en versnelt het herstel van de spier-, pees- en gewrichtshoedanigheid. Bovendien voorkomt in die samenhang dit product blokkadesn oedeem, kneuzingen of andere ontstekingen.

Samenstelling:
De Warendorfer paardenbalsem is een 100% natuurlijk product gemaakt uit etherische oliën.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Back to the naturale way with your horse....... dit start met de voeding en daarom hebben wij bewust gekozen voor Vitalbix van Feral Horse Care. The natural way to feed your horse...... 
Tevens hebben wij een mooi assortiment Natural Horsemanship artikelen voor u. 
Hebt u vragen over een artikel dat wij niet in ons gamma hebben, mag u ons altijd een mailtje sturen en zullen we ons best doen om u verder te helpen. 

 

Over ons

Hallo iedereen,
heel wat jaren terug is er voor mij een heel andere wereld open gegaan over hoe om te gaan met onze paarden. Ik ga eerlijk zijn, een wereld die me veel nauwer aan het hart ligt. 
Ikzelf heb al zoveel geleerd van mijn paarden Zoe en Kila, dat ik het gewoon zo fijn vindt om naar hun lichaamstaal te kijken om zo nog een hechtere band te krijgen.
Vriendelijke groetjes van Jessica en mijn trouwe viervoeters Zoe en Kilafin.

Contact gegevens

Natural Horse Spirit
t.a.v. Jessica Cubberley
Lindendreef 28
2950 Kapellen
België
+3232956937
+32474351333

Openingsuren winter:
Maandag : 17.00u - 20.00u
Dinsdag : 17.00u - 20.00u
Woensdag : 10.00u - 14.00u
Donderdag : 17.00u - 20.00u
Vrijdag gesloten
Zaterdag : 10.00u - 15.00u
Zondag gesloten

Daar wij geen traditionele winkel zijn , bent u ook altijd welkom na onze openingsuren na een seintje.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop